Vind hier je antwoord

Staat je vraag er niet tussen? Laat het weten.

In hoeverre zijn de trainingen van Klantmeesters maatwerk?
Elke opdrachtgevers is anders, elke groep is anders, elke deelnemer is anders. Bij Klantmeesters geloven we in maatwerk: wij willen de taal spreken van jouw organisatie. En ja, natuurlijk zijn onze trainingen en coaching opgebouwd uit beproefde onderwijskundige elementen. Kortom: vanuit onze concepten bouwen wij maatwerk. Speciaal voor jou.
Waar moet ik op letten bij het inkopen van training en coaching?
Bij een ontwikkelbehoefte wordt er vaak via het netwerk een bureau gevraagd ("Ik ken iemand, die...") of er wordt naar gezocht op internet. Zo komen opdrachtgevers ook bij Klantmeesters. Wat wij graag meegeven als je training of coaching zoekt: inventariseer op drie niveaus. Kijk en vraag door naar het bureau (1), degene die de training of coaching geeft (2) en de inhoud en aanpak van de training of coaching zelf (3). Zet op deze manier meerdere aanbieders op een rij en kies wat voor jou het meest passend lijkt.
Wat kost een training eigenlijk?
De trainingen van Klantmeesters hebben grote waarde. En: wij denken graag mee in het budget. Nee, we zijn niet het goedkoopst, maar zeker ook niet het duurst. Ga grofweg uit van een tarief van € 750,- tot € 1.000,- per dagdeel. Na een gesprek maken wij graag een passend voorstel.

Wil jij dat ook?

Graag hebben wij contact en maken wij kennis met je.
Alles begint met een gesprek. Dus... wanneer komt het uit?

Contact: ontmoet ons

Klantmeesters heeft een landelijke dekking: onze trainers staan voor je klaar waar dat nodig is. Centraal in Nederland hebben wij een ontmoetingsplek.

Totaalaanpak:
- Klantkijkers: meet, weet, deel...
- Klantmeesters: ...leer, presteer, beheer

Beiden zijn onderdeel van Driepunt B.V.

Training of informatie aanvragen?

Voel je welkom met al je vragen!
Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Dank voor je bericht, wij nemen contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.