Training Pitchen en Presenteren

Deze training is altijd helemaal op maat voor jou of je team. In een paar uur kan Klantmeesters adviseren over jouw presentatie. We kunnen ook oefenen. Hoe meer kilometers je maakt, hoe beter je in je vel zit. Ook voor een team verzorgen wij een training: bijvoorbeeld als je een bedrijfspresentatie maakt en je een aantal collega's hebt die iets op video gaan vertellen.

Klantmeesters verzorgt speciaal samen met Beeldvoerders in hun Pitch Studio opnames. Klantmeesters bereid jou helemaal voor, Beeldvoerders neemt jouw presentatie op in de studio én bewerkt alles tot een spraakmakende output.

Wij hebben ervaren Presentatie trainers in ons netwerk: vraag er naar!
Neem contact op

De voordelen

- Leer meer zelfverzekerder voor groepen of een camera te staan.
- Klantmeesters geeft trainingen in Presentatietechnieken én begeleidt je desgewenst naar jouw opnames toe. Altijd met de focus op jouw klant!
- Voor elke vraag en voor veel budgetten: vertel wat je behoefte is en wij regelen een maatwerkaanpak. Professioneel en prettig geprijsd.
- Professionele video opnames via onze partner Beeldvoerders: een geweldig concept om niet eenmalig, maar juist vaker je boodschap via een video te brengen.

Eén op één, voor jezelf of met je afdeling: laat het weten.

Wij hebben gasten, geen klanten. Hoe houden jullie daar rekening mee?
Aansluiten bij de praktijk van alledag: dat is één van onze onderwijskundige waarden. Wij willen daarom de taal spreken van jouw organisatie en jouw mensen. Natuurlijk spreken wij dan over gasten. Of over bezoekers, of over cliënten, of over bewoners etc. Klantmeesters komt niet 'met een pakketje' onder arm een training verzorgen. Nee, wij leveren graag maatwerk, passend voor jouw medewerkers.
No items found.
No items found.

Wil jij dat ook?

Graag hebben wij contact en maken wij kennis met je.
Alles begint met een gesprek. Dus... wanneer komt het uit?

Contact: ontmoet ons

Klantmeesters heeft een landelijke dekking: onze trainers staan voor je klaar waar dat nodig is. Centraal in Nederland hebben wij een ontmoetingsplek.

Totaalaanpak:
- Klantkijkers: meet, weet, deel...
- Klantmeesters: ...leer, presteer, beheer

Beiden zijn onderdeel van Driepunt B.V.

Training of informatie aanvragen?

Voel je welkom met al je vragen!
Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Dank voor je bericht, wij nemen contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.