Training Proactief in Sales

Verkopen is een vak! Dit betekent dat je in de basis aanleg nodig hebt en ook dat je het aanwezige talent verder moet ontwikkelen. Met behulp van deze training verfijn je de aanwezige potentie bij je medewerkers en laat je hen succesvol zijn. Wij kunnen vooraf een scan maken (wetenschappelijk onderbouwd), waarna we in de training vooral 'doen': het oefenen van klantgesprek, het leren omgaan met verschillende type klanten en hun gedrag én het proactief afstemmen van jouw aanbod.

Training van de maand!

De voordelen

- Deze training kan incompany, bijvoorbeeld voor jouw team (met weinig of juist veel saleservaring) en ook op basis van aanmelding of één op één.
- De duur van de training is twee tot zes dagdelen. Afhankelijk van jouw vraag en de borging die je zoekt.
- Een goede voorbereiding is de helft van het succes: gun je mensen rust en zekerheid in hun gesprek, waardoor zij tegelijkertijd kansen grijpen voor up- of cross selling.
- Naast commercialiteit werk je meteen ook aan een klantgerichte relatie, want het belang van een goede verbinding met de klant is één van de hoofddoelen van deze training.

2

Anthon

Wij hebben gasten, geen klanten. Hoe houden jullie daar rekening mee?
Aansluiten bij de praktijk van alledag: dat is één van onze onderwijskundige waarden. Wij willen daarom de taal spreken van jouw organisatie en jouw mensen. Natuurlijk spreken wij dan over gasten. Of over bezoekers, of over cliënten, of over bewoners etc. Klantmeesters komt niet 'met een pakketje' onder arm een training verzorgen. Nee, wij leveren graag maatwerk, passend voor jouw medewerkers.
No items found.
No items found.

Wil jij dat ook?

Graag hebben wij contact en maken wij kennis met je.
Alles begint met een gesprek. Dus... wanneer komt het uit?

Contact: ontmoet ons

Klantmeesters heeft een landelijke dekking: onze trainers staan voor je klaar waar dat nodig is. Centraal in Nederland hebben wij een ontmoetingsplek.

Totaalaanpak:
- Klantkijkers: meet, weet, deel...
- Klantmeesters: ...leer, presteer, beheer

Beiden zijn onderdeel van Driepunt B.V.

Training of informatie aanvragen?

Voel je welkom met al je vragen!
Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Dank voor je bericht, wij nemen contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.