Training Doorgroeien als Leidinggevende

In deze training ga je aan de slag met collega leidinggevenden. In twee dagen ontdek je meer over jezelf, hoe je leiding geeft, hoe je je tijd verdeelt over je managementtaken en hoe je zorgt dat je jezelf niet vergeet. In dit alles spar je niet alleen met de trainer, maar juist ook met de andere deelnemers. Wat leer jij van hen en wat leren zij van jou? 

Eén van de onderwerpen is het analyseren van jouw stijlen van leidinggeven en de taken die jij je team (moet laten) doen. Hoe delegeer jij die taken? Wat pak jij zelf op als voorbeeld? De trainer heeft een bak aan ervaring, is zelf gepokt en gemazeld in de praktijk en vertelt graag over zijn ervaringen. In dit geval stellen wij daarom voor: trainer Ben! Als ondernemer en bedrijfsleider in de automotive is hij commercieel ingesteld. Hij heeft aangetoond hoe je een bedrijf uit de grond stampt en daar de juiste medewerkers bij aanhaakt. Meer weten? Welkom!

Een enthousiaste netwerker
Neem contact op

De voordelen

- Je leert niet alleen van de trainer, maar juist ook van de andere deelnemers!
- Na de training weet je je medewerkers op een juist competentieniveau in te schalen, zodat je ook weet hoe jij vervolgens leiding geeft.
- De Leidersschapscirkel - die tijdens de training centraal staat - leert jou het primaire proces in kaart te brengen én hoe jij daar met je tijd mee omgaat.
- Je weet daarna ook hoe jij 'voor jezelf kunt zorgen' en hoe je daar aandacht aan geeft, terwijl je team de dagelijkse operatie runt.

De deelnemers komen uit verschillende branches: leuk een leerzaam! En ja, een groep leidinggevenden vanuit je eigen organisatie deze training laten volgen, kan ook.

Wij hebben gasten, geen klanten. Hoe houden jullie daar rekening mee?
Aansluiten bij de praktijk van alledag: dat is één van onze onderwijskundige waarden. Wij willen daarom de taal spreken van jouw organisatie en jouw mensen. Natuurlijk spreken wij dan over gasten. Of over bezoekers, of over cliënten, of over bewoners etc. Klantmeesters komt niet 'met een pakketje' onder arm een training verzorgen. Nee, wij leveren graag maatwerk, passend voor jouw medewerkers.
No items found.
No items found.

Wil jij dat ook?

Graag hebben wij contact en maken wij kennis met je.
Alles begint met een gesprek. Dus... wanneer komt het uit?

Contact: ontmoet ons

Klantmeesters heeft een landelijke dekking: onze trainers staan voor je klaar waar dat nodig is. Centraal in Nederland hebben wij een ontmoetingsplek.

Totaalaanpak:
- Klantkijkers: meet, weet, deel...
- Klantmeesters: ...leer, presteer, beheer

Beiden zijn onderdeel van Driepunt B.V.

Training of informatie aanvragen?

Voel je welkom met al je vragen!
Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Dank voor je bericht, wij nemen contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.